Ikea hvitevarer test

Er vell egentlig fornøyd med alle hvitevarene våre fra ikea. Hadde jeg hatt mer penger hadde jeg lagt mer penger i en bedre ventilator som . Er Ikea hvitevarene så dårlige som folk skal ha det til.

Forum › Generell diskusjon › GenereltBufretLignende16. Noen som har erfaring med hvitevarer fra IKEA, holdbarhet osv? Hva er deres erfaringer med integrerte hvitevarer fra IKEA?

Hvilket kjøleskap har vunnet Best i test 2016/2017?

Nederst på listen finner vi merker som Beko, Candy og Ikea. Hvilke oppvaskmaskin-produsenter gjør det best i test? Siemens er en solid produsent av hvitevarer. Ikea, Gorenje og Electrolux befinner seg i mellomsjiktet.

Billige og ukjente merker er dårlig for både lommebok og miljøet. Jeg tok over en leilighet for noen uker siden, og på kjøkkenet er alle hvitevarer integrert fra Ikea (borts. fra kjøleskap). Ikea Framtid HGC4T havnet kun hakket bak testvinner Miele, og trekkes frem som ikke bare et budsjettalternativ, men et fullgodt alternativ til . Jeg vil ikke ha hvitevarene IKEA fører, så jeg lurer på om de bruker standardmål, slik at jeg kan bruke andre produsenter når det.

Med et forbehol at noe er forandret etter IKEA har fått nye kjøkken fra 15.

Har hatt IKEA-ventilatorer, og de bråker! Mitt postulat er at man får ikke gode hvitevarer på IKEA.