Mitt dekkhotell ensjø

Ditt bilsenter for Dekkhotell, Mikrolakk, Bilglass, dekk og felg til alle person og. Vår avdeling på Ensjø (Bertrand Narvesens vei 57), flytter til nye og topp . Vår avdeling på Ensjø (Bertrand Narvesens vei 57), flytter til nye og topp moderne lokaler på Økern i Østre Akervei 24b.

Kontakt en av våre avdelinger raskt og enkelt på web-skjema, e-post eller via telefon 22501400. Finn pris og bestill time til dekkhotell. Hjulskift, oppbevaring, vask, kontroll, forsikring og e-innkalling til en fast pris per sesong.

BUTIKKER ÅPNINGSTIDER image description.

Nettbutikk med stort utvalg av bildekk og felger. Juridisk navn: MITT DEKKHOTELL ØKERN AS; Org nr: 98781; SelskapsforAksjeselskap; Tidl. MITT DEKKHOTELL ENSJØ AS; Daglig leder: . Mittdekkhotell sin avdeling på Ensjø i Bertrand Narvesens vei 57.

Kontaktinformasjon for Mitt Dekkhotell Økern AS Oslo, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Mitt Dekkhotell Økern AS fra Alnabru, Oslo.